Talvitapahtumassa monenmoista 18.2

Vietimme hauskan kauniin pakkaspäivän talvitapahtuman merkeissä 18.2 Paikalla oli runsaasti yleisöä. Pukuratsastuksessa yleisön suosikkina palkittiin ”Kiukkuinen ampiainen”. Ratsukot suorittivat vauhdikkaan tehtäväradan. Keppihevosilla oli haaste-estekilpailu sekä kepparinäyttely, johon oli mukavasti ilmoitettu toinen toistaan hienompia keppihevosia.
Kuusi ratsukkoa olivat Veera Leinosen johdolla harjoitelleet hienon katrilliesityksen. Lisäksi nähtiin valjakko- ja estenäytökset.

Tallissa oli varusteiden vaihtotori, harjaus/rapsutusponi sekä seuran toimintaa esiteltiin. Koko päivän toisella kentällä pääsi ilmaiseen talutusratsastukseen niin poneilla kuin isommilla hevosillakin ja luontopolkuakin kierrettiin ahkerasti.

Kiitos kaikille, ensi vuonna uudestaan!!