Hevoset

t. Elounelma "TELMA"
s. 2006, suomenpienhevonen
Monitoimipolle, joka toimii omistajansa Ida Kallioisen kisaratsuna niin koulussa, esteillä kuin kenttäratsastuksessakin 3-tasolla. Laura kilpailee Telmalla valjakkoa. Energinen ja ystävällinen. Myös ratsastuskoulun käytössä kisakauden ulkopuolella. Ko He A, re 110 cm, ke helppo sh, valjakko 3-taso vaikea. Sukutaulu ja tarkemmat tiedot:
Sukuposti
t. Kirina "KIRINA, KIRPPU"
s. 2001, kroatialainen puoliverinen
Kiltti ja osaava tamma, jolla kilpailtu lähinnä esteitä, mutta myös kenttää ja koulua. Kirina tykkää maastoilusta ja on hyvä opetusmestari. Ko He A, re 140 cm
t. Senta "SENTA"
s. 2007, latvialainen puoliverinen
Tasaiset askellajit omaava ratsu, joka isosta koosta huolimatta sopii niin lapsille kuin aikuisille. Ko He B, re 90 cm
t. Lilly II "LILLY"
s. 2007, shetlanninponi
Pirteä ja kiltti poni, joka on aina valmis töihin. Rakastaa hyppäämistä. Ratsastuskoululla ylläpidossa. Ko He C, re 60 cm.
t. Ringla "RITVA"
s. 2001, latvian puoliverinen
Kiltti ja hyvinkoulutettu tamma, jolla on kilpailtu sekä koulua ja esteitä. Säkä 173 cm. Ritva soveltuu myös aloitteleville ratsastajille rauhallisuutensa takia. Ko VaB, re 100 cm
r. Herr Herman "HOPPE"
s. 2012, gotlannin russ-poni
Kiltti ja rauhallinen poniruuna, joka tekee töitä mielellään. Monen pienen suosikki. KO HeC, re 50 cm
r. Dinaar "DINO"
s. 2000, torinhevonen
Rauhallinen, tasaiset liikkeet omaava ratsu, joka toimii niin koulussa kuin esteilläkin. Tätiratsastajan unelma, helppo istua ja herkkäsuinen.
r. Butterfly "NAPERO"
s. 2008, irish cob
Valloittava sinisilmäinen tupsujalka, jolla on kivan tasaiset askellajit. Napero taitaa koulukiemurat ja hyppää myös hyvin.
t. Mäkipään Mamselli "HERTTA"
s. 2013, suomenpienhevonen
Kiltti ja rauhallinen pikkusuokki. Ajo-opetettu, ratsastuksessa osaa perusasiat. Varsonut 2017 orivarsan Wasaborgin Uniikki. Toimii luotettavana talutusratsuna, kokeneemmilla vauhtiakin löytyy ja tykkää hyppäämisestä sekä maastoilusta.
t. Lady-Sun "SONJA"
s. 2008, latvian puoliverinen
Sonja on Lauran kouluratsu ja valmennuskaveri, joka tuotiin Latviasta Suomeen kesällä 2017. Sonja on kilpaillut intermediate/PSG ja kvaalautunut EM-kisoihin. Sonja on kiltti hoitaa ja ratsuna herkkä istunnalle, hieman laiskahkokin. Esteillä Ida on kisannut Sonjalla 80-90 cm luokkia mielenvirkistykseksi.
Tutustu lähemmin:
r. Trind "RINKELI"
s. 2001, norjanvuonohevonen
Kiltti, huumorintajuinen herra, joka on monipuolinen. Myös ajo-opetettu. Rinkeli toimii omistajansa Mari Jalosen ratsuna, maastoilee ja on koulun ja esteiden lisäksi startannut myös matkaratsastuskisassa. Ratsastuskoulun opetusratsuna satunnaisesti. Ko He B, re 80/90 cm.
Tutustu lähemmin:
r. Starkadur från Asplund "STARA"
2010, islanninhevonen
Nuori, hyvällä itsetunnolla varustettu ruuna, joka toimii omistajansa Mimosa Södermanin ratsuna niin kentällä kuin maastossakin. Stara on kiltti hoitaa. Ko He C-B, re 70 cm.
t. Primuksen Lady Emmi "EMMI"
s. 2011, shetlanninponi
Reipas ja kiltti shettistamma, oikea työmyyrä. Miellyttävä myös ajaa ja on maastovarma. Esteillä Emmi toisinaan testaa saisiko mennä ohi, muuten toimii mukavasti.
r. Little Legend "EETU"
s. 2008, shetlanninponi
Kaunis iso shettisruuna, jolla on energiaa. Eetu on maastovarma, pitää ajopuuhista ja sillä on kilpailtu hyvällä menestyksellä valjakkoajoa. Ratsastuksessa talutustunneilla tosi kiva, kokeneemmilla ratsastajilla toisinaan testaa onko pakko, jos ei tahdo. Kulkee hyvässä muodossa ja omaa hienot liikkeet. Hyppää myös hyvin. Ko He C, re 60 cm.
t. Yen "YEN"
s. 2003, ratsuponi
Yen on monen junnun suosikki kuuliaisuutensa ja sopivan reippaan ratsastettavuuden ansiosta. Yen rakastaa hyppäämistä ja toimii myös koulupuolella. Ko He B, re 80 cm
t. Arvesa "ARMI"
s. 2011, latvialainen puoliverinen
Rauhallinen, maastovarma tamma joka sopii niin lapsille kuin aikuisille.
r. Roswell II "UNO"
s. 2005, puoliverinen
Uno on osaava pv-ruuna, joka enimmäkseen on laiskanpuoleinen ratsastaa, mutta toisinaan keksii omia konnankoukkuja. Uno toimii etenkin koulupuolella, mutta sillä on myös hypätty jonkun verran. Ko VA B, re 80 cm
r. Coloured Coded Boy "CODY"
s. 2001, ratsuponi
Cody on energinen esteratsu, jonka omistaa Tomi Pappila. Cody toimii Maiju ja Meeri Pappilan kisaratsuna niin esteillä kuin koulussakin. Cody on kiltti hoitaa. Ko He A, re 120 cm.
r. Porto van de Bosrand "BOSSI"
s. 2010, fellponi
Bossi toimii omistajiensa Sonjan ja Kiian ratsuna sekä ratsastuskoulun tunneilla. Se on herkkä ja kiltti, ratsastaessa toisinaan hieman omapäinen. Bossi hyppää hyvin ja sillä on hienot liikkeet. Ko He C, re 70 cm
r. RP-Quitarock "ROKKI"
s. 2006, shetlanninponi
Rokki on ihana ja toimiva lasten poni, joka taitaa niin ratsastuksen kuin ajohommatkin. Rokilla on kilpailtu kaikkia lajeja, se on maastovarma ja kiltti hoitaa. Ko He C, re 50 cm
r. Isoperän Voitto "VOTE"
s. 2011, shetlanninponi
Vote on kiltti ja pirteä shettisruuna. Ratsastaessa saattaa olla hieman itsepäinen. Vote tykkää maastoilusta ja hyppäämisestä.
t. Star STARA
risteytysponi
Stara toimii ylläpitäjänsä Janinan ratsuna. Tamma on energinen, maastovarma ja se hyppää hyvin. Parhaillaan Staraa opetetaan ajolle.