Kurssit

Kurssit kesällä/syksyllä 2019 (tarkempi tuntikalenteri osoitteessa www.hopoti.com):

Takaisin satulaan-kurssi aikuisille, jotka haluavat aloittaa taas ratsastuksen pitkän tauon jälkeen. Maanantaisin ja perjantaisin klo 18-19. 10 kertaa 240 e WaHun jäsenet, 270 e muut.

Lasten alkeiskurssi soveltuu ihan vasta-alkajille ja pienille jotka vielä tarvitsevat taluttajaa. Neljä ryhmävaihtoehtoa, tarvittaessa voit esteen sattuessa osallistua samalla viikolla toiseen vastaavaan ryhmään. Sunnuntaisin klo 18 ja 18.30,  keskiviikkoisin klo 18 ja 18.30  ja lauantaisin klo 14 ja 14.30. Kymmenen kertaa puoli tuntia 160 e WaHun jäsenet, 180 e muut. Irtotunti 17/19 e.

C-merkki, uusi kurssi alkamassa! Torstaisin treenataan C-merkin suoritukseen klo 17-18. Kolmena ekana kertana koulua ja seuraavalla kerralla kouluosuuden suoritus. Seuraavat 3 kertaa harjoitellaan esterataa ja viimeisellä tunnilla suoritetaan merkkikoe esteillä.

Shettisvalmennukset, Maanantaisin klo 19-20 pikkuponiratsastajille oma valmennnus. Vaihdellen koulua ja esteitä.

Centered riding kehotietoisuutta lisäävä ratsastuksen oppimismenetelmä, jossa käytetään mielikuvia apuna ja tuloksena on entistä syvempi ja tehokkaampi istunta. Laura pitää niin yksityistunteja kuin pienryhmätunteja. Ratsastusta tukevat myös ilman hevosta tehtävät centered riding-tunnit, joissa työvälineenä käytetään mm. jumppapalloa ja trampoliinia ym. Näistä varaukset ja tiedustelut suoraan Lauralta p. 044-5859234 tai sähköpostilla wasaborgin.talli@luukku.com

Kilpailuihin tähtäävät valmennusryhmät Tarjolla tehokasta estetreeniä edistyneille maanantaisin klo 17, tiistaisin klo 19 ja perjantaisin klo 15. Täti/setäestekurssi torstaisin klo 19. Junnuille ja nuorille keskiviikkoisin Talenttiryhmä, jossa vaihdellen koulua ja esteitä. Varaukset www.hopoti.com, tiedustelut 044-5859234.

Kaikkien kurssien aikoja mahdollista räätälöidä omien menojen mukaan muille päiville.

Yksityisopetusta hevostaidoissa ja maastakäsittelyssä
Varattavissa puolen tunnin yksityistunteja hevosenhoidossa ja käsittelyssä. h. 25 e. Voit valita aiheen seuraavista tai ehdottaa omaa aihetta, jos koet että jokin tietty asia kaipaa harjoitusta. Huom! Nämä ei ole vielä hopotissa, joten varaukset suoraan p. 044-5859234/Laura.
– maastakäsittely (johtajuus/talutusharjoitukset naruriimulla)
– hevosen talutus (riimun laitto, kiinni sitominen vetosolmulla, tarhasta kiinni ottaminen)
– loimittaminen
– satulointi/suitsinta, apuohjat
– varusteiden puhdistus, tarkistus ja huolto
– suojien ja pintelien laittaminen
– juoksuttaminen
– harjaaminen ja kavioiden puhdistus
– näyttelyssä esittäminen
– hevosen peseminen ym. Ym.
Mielikuvitus rajana!!

Ota rohkeasti yhteyttä!!

HUOM!! KAIKILLE KURSSEILLE VOI MYÖS OTTAA IRTOTUNTEJA!

varaukset: www.hopoti.com, 044-5859234/ Laura Rinne tai wasaborgin.talli@luukku.com