Kurssit

Kurssit syksyllä 2018 (tarkempi tuntikalenteri osoitteessa www.hopoti.com):

Takaisin satulaan-kurssi aikuisille, jotka haluavat aloittaa taas ratsastuksen pitkän tauon jälkeen. Maanantaisin klo 18-19 ja tiistaisin klo 17-18. 10 kertaa 240 e WaHun jäsenet, 270 e muut.

Lasten alkeiskurssi soveltuu ihan vasta-alkajille ja pienille jotka vielä tarvitsevat taluttajaa. Neljä ryhmävaihtoehtoa, tarvittaessa voit esteen sattuessa osallistua samalla viikolla toiseen vastaavaan ryhmään. Sunnuntaisin klo 18 ja 18.30,  keskiviikkoisin klo 18 ja 18.30, torstaisin klo 17 ja 17.30 ja lauantaisin klo 12 ja 12.30. Kymmenen kertaa puoli tuntia 160 e WaHun jäsenet, 180 e muut. Irtotunti 17/19 e.

– B-merkki Tiistaisin treenataan B-merkin suoritukseen klo 18-19. Kolmena ekana kertana koulua ja seuraavalla kerralla kouluosuuden suoritus. Seuraavat 3 kertaa harjoitellaan esterataa ja viimeisellä tunnilla suoritetaan merkkikoe esteillä.

Shettisvalmennukset, Maanantaisin ja tiistaisin klo 19-20 pikkuponiratsastajille oma valmennnus. Vaihdellen koulua ja esteitä.

Mummo- ja pappatunti, Nyt haastetaan isovanhemmat ja eläkeikäiset kokeilemaan kivaa harrastusta tai jatkamaan nuorena aloitettua heppailua. Kaikille varataan taluttaja tarvittaessa. Meillä on kiltit ja rauhalliset hevoset. Jos innokkuutta löytyy, voidaan tehdä koko tunnin ryhmä. Hinta 19 e, WaHun jäsenet/liittyvät 17 e. Kymppikortti 180 e, jäsenhinta 160 e

Centered riding kehotietoisuutta lisäävä ratsastuksen oppimismenetelmä, jossa käytetään mielikuvia apuna ja tuloksena on entistä syvempi ja tehokkaampi istunta. Laura pitää niin yksityistunteja kuin pienryhmätunteja. Ratsastusta tukevat myös ilman hevosta tehtävät centered riding-tunnit, joissa työvälineenä käytetään mm. jumppapalloa ja trampoliinia ym. Näistä varaukset ja tiedustelut suoraan Lauralta p. 044-5859234 tai sähköpostilla wasaborgin.talli@luukku.com

Kilpailuihin tähtäävät valmennusryhmät Tarjolla tehokasta estetreeniä edistyneille maanantaisin klo 17, tiistaisin klo 19 ja perjantaisin klo 15. Alkeisestekurssit torstaisin klo 16 sekä sunnuntaisin klo 19. Junnuille ja nuorille perjantaisin klo 16 kouluvalmennusryhmä sekä keskiviikkoisin Talenttiryhmä, jossa vaihdellen koulua ja esteitä. Varaukset www.hopoti.com, tiedustelut 044-5859234.

Kaikkien kurssien aikoja mahdollista räätälöidä omien menojen mukaan muille päiville.

Yksityisopetusta hevostaidoissa ja maastakäsittelyssä
Varattavissa puolen tunnin yksityistunteja hevosenhoidossa ja käsittelyssä. h. 25 e. Voit valita aiheen seuraavista tai ehdottaa omaa aihetta, jos koet että jokin tietty asia kaipaa harjoitusta. Huom! Nämä ei ole vielä hopotissa, joten varaukset suoraan p. 044-5859234/Laura.
– maastakäsittely (johtajuus/talutusharjoitukset naruriimulla)
– hevosen talutus (riimun laitto, kiinni sitominen vetosolmulla, tarhasta kiinni ottaminen)
– loimittaminen
– satulointi/suitsinta, apuohjat
– varusteiden puhdistus, tarkistus ja huolto
– suojien ja pintelien laittaminen
– juoksuttaminen
– harjaaminen ja kavioiden puhdistus
– näyttelyssä esittäminen
– hevosen peseminen ym. Ym.
Mielikuvitus rajana!!

Ota rohkeasti yhteyttä!!

HUOM!! KAIKILLE KURSSEILLE VOI MYÖS OTTAA IRTOTUNTEJA!

varaukset: www.hopoti.com, 044-5859234/ Laura Rinne tai wasaborgin.talli@luukku.com