Talli

slider_talli

Wasaborgin talli toimii maalaismiljöössä lähellä Uudenkaupungin keskustaa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tallirakennus on vanha n. 600 m2 kivinavetta, joka on ollut Wasaborgin kreivin Kustaa Kustaanpojan (Gustaf Gustafsson af Wasaborg) kartanon (Salmen Kartano) navetta/talli. Aloitimme toiminnan kesäkuussa 2008. Aiemmin tiloissa on toiminut 90-luvulla ratsastuskoulu, sitä ennen rakennus oli hiekkapuhaltamona ja kaupungin varastona. Mittavien korjaustöiden ja uudisrakentamisen myötä meillä on nyt toimiva ratsastuskeskus, jonne tullaan kauempaakin harrastamaan ja viihtymään.

Laura Heino
toimitusjohtaja
Vastaan ratsastuskoulun kausisuunnittelusta, laskutuksesta ja markkinoinnista. Hallinnollisen työn ohella pidän ratsastustunteja ja valmennuksia. Olen koulutukseltani ratsastuksenohjaaja, I-tason Centered riding-ohjaaja, SRL:n 1- tason ratsastusvalmentaja sekä hevosharrasteohjaaja. Oma kilpailutausta löytyy koulu- ja esteratsastuksen sekä valjakkoajon puolelta.
Juho Heino
hallituksen puheenjohtaja
Tehtäviini yrityksessä kuuluu tallin, maneesin ja piha-alueiden kunnossapito ja huoltotyöt. Vapaa-ajalla ratsastuksen lisäksi harrastan frisbeegolfia, jääkiekkoa ja kuntosalilla käymistä. Kilpailuvietti lajissa kuin lajissa on kova, ratsastuksen lajeista eniten kiinnostaa kouluratsastus.
Merja Haikola
hallituksen jäsen