Opettajat

Laura Heino
Toimitusjohtaja, ratsastuksenohjaaja, I-tason Centered Riding-ohjaaja
Toimin tallin ja ratsastuskoulun "ideavarastona", opetustyön lisäksi vastaan tuntien ja kauden suunnittelusta sekä markkinoinnista. Olen valmistunut Ypäjän Hevosopistolta ratsastuksenohjaajaksi ja hevosharrasteohjaajaksi, aiemmin olen suorittanut lähihoitajan tutkinnon. v. 2018 kouluttauduin Centered riding-ohjaajaksi ja tällä hetkellä opiskelen I-tason ratsastusvalmentajaksi. Kilpailutaustaa on koulu- ja esteratsastuksessa sekä 3-tasolla valjakkoajossa. Olen ratsuttanut ja ajo-opettanut useita hevosia ja tuntien pidon aloitin jo teini-ikäisenä. Opettajana koen olevani helposti lähestyttävä, vaativa ja tehokas. Painotan opetuksessani istunnalla vaikuttamista, hyvää perusratsastusta ja siistiä apujenkäyttöä. On hienoa nähdä, miten ratsastaja tunnillani tekee oivalluksen ja edistyy. Vapaa-ajalla näyttelen mm. Uudenkaupungin teatterissa, lähinnä musikaalirooleissa.
Emmi Lehtonen
Ratsastuksenohjaaja
Valmistuin Ypäjältä ratsastuksenohjaajaksi vuonna 2016 ja sen jälkeen olen toiminut Wasaborgilla tunninpidossa. Opettajana koen olevani napakka mutta kannustava. Perusratsastustaidot, ratsastajan istunta, apujen keveys ja johdonmukaisuus sekä hyvät hevosmiestaidot ovat asioita, joita painotan opetuksessani. Opiskelen tällä hetkellä ratsastuksenopettajaksi.
Karoliina Andersson
Ratsastuksenohjaaja
Minä olen Karo, 22v Ypäjän hevosopiston käynyt ratsastuksenohjaaja. Ratsastusta ja hevosia olen harrastanut lähes koko ikäni. Ratsastaessa nuoret ja "keskeneräiset" hevoset on POP! Opetuksessa pyrin keskittymään istunnan korjaamiseen, apujen käyttöön ja hevoseen vaikuttamiseen. Olen positiivinen, iloinen ja kärsivällinen ope, jolta saa neuvoja asiaan kuin asiaan!
Ida Kallioinen
ratsastuksenohjaajaopiskelija
Pienestä asti olen ollut hevosten parissa äitini mukana ja opetellut mm. äitini Lauran opastuksella ratsastamaan. Olen kouluttanut paljon nuoria poneja ja hevosia ja siten oppinut hyvin lukemaan hevosta. Olen kilpaillut koulua alue he A, esteillä 120 ja kenttää kansallista. Myös valjakossa ja raveissa on tullut kilpailtua. Opettajana koen olevani tarkka, mutta en liian vaativa. Pyrin siihen, että jokaisella on tunnin jälkeen hyvä mieli. Tehtäväni laitan sen mukaan miten ratsukolla toimii yhteistyö ja kuinka kokenut hevonen ja ratsastaja ovat. Tulevaisuudessa haluan päästä vaativimpiin luokkiin kilpailemaan ja tietenkin saada lisää kokemusta opettajana. Opiskelen Ypäjän hevosopistolla ratsastuksenohjaajaksi ja vapaa-ajan tykkään viettää teatterin ja musiikin parissa.