Ratsastustunnit

Me
nu

Ratsastustunnit

Ratsastamaan

Yleistä tunneista

Ratsastuskoulussamme opetetaan kaikenikäisiä ratsastajia erilaisissa ryhmissä, jotka on jaettu tason mukaan. Apua oman tason määrittämiseen saat ratsastuksenopettajalta. Saatavilla on myös yksityistunteja, istuntatunteja liinassa sekä yksityisopetusta valjakkoajoon, hevostaitoihin ja maastakäsittelyyn.

Lisäksi meillä on mahdollisuus päästä Centered riding-tunnille Lauran opetuksessa ja kehittää istuntaa sekä vaikuttamista kehotietoisuutta lisäten. Pidämme ratsastustunteja myös erityisryhmille. Hevosavusteista toimintaa käytämme yhtenä työskentelymuotona asiakkaiden kanssa niin yksityis- kuin pienryhmätunneillakin.

Tiedustelut: 044-5859234/ Laura
Varaukset osoitteessa http://www.ratsukko.fi

Wasaborgin Talli Oy
Wasaborgin Talli Oy

Laadukasta opetusta

Alkeis- ja teemakursseja

Alkeiskurssit pyörivät jatkuvasti useampana päivänä viikossa ja voit aloittaa, koska sinulle parhaiten sopii. Satunnaisesti saatavilla myös erilaisia teemakursseja kysynnän mukaan. Ratsastustunteja pidetään kaikkina viikonpäivinä, löydät tuntikalenterimme osoitteesta http://ratsukko.fi

Opetuksesta vastaavat pääsääntöisesti ratsastuksenohjaaja, hevosavusteisen toiminnan ohjaaja, SRL:n II-tason lajivalmentaja & I-tason Centered riding-ohjaaja Laura Heino, ratsastuksenohjaaja & SRL:n II-tason lajivalmentaja Emmi Lehtonen ja ratsastuksenohjaaja Katja Rantala.

Satunnaisesti myös vierailevia valmentajia ja opettajia.

Ratsastusalueet

  • 33 x 66 m valaistu kenttä estekalustoineen
  • Pienempi kenttä kilpailuverryttelyä ja alkeisryhmiä varten
  • 23 x 66 m puurakenteinen maneesi katsomoineen ja estekalustoineen
  • Monipuolinen maastoesterata nurmikentällä
Wasaborgin Talli Oy