Leirit

WASABORGIN TALLIN KESÄLEIRIT 2022

Ratsastusrippileirin ilmoittautuminen käynnissä! Muut kesän ratsastusleirit julkistetaan vuoden vaihteessa.

Ratsastusrippileiri Wasaborgin tallilla Uudessakaupungissa!
Tervetuloa ikimuistoiselle ratsastusriparille Wasaborgin tallille 5.-11.6.2022!
Ratsastusriparilla ratsastetaan päivittäin ammattitaitoisessa opetuksessa laadukkailla hevosilla osallistujien toiveiden mukaan koulua ja esteitä, käydään maastossa ja sään salliessa myös uittamassa hevosia. Leirikisa ruusukkeineen pidetään perjantaina. Ratsastustunnit aamuisin ryhmissä, lounaan ja päivällisen välissä rippikoulutunnit, illalla vielä heppaillaan esim. vikellyksen, kärryttelyn, poniagilityn ym. merkeissä ja hoidetaan hoitohevosia. Leirille saa osallistua myös omalla hevosella, jolloin hinta on sama.
Wasaborgin talli on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma jäsentalli. Ratsastustunneista ja hevosaiheisesta ohjelmasta vastaavat ratsastuksenohjaajat Laura Heino, Emmi Lehtonen ja Sanna Eeva, rippikoulutunneista pappi Menni Heikkinen, jolla myös ratsastustaustaa sekä kesäteologi Saara Seppälä. Isoset järjestävät hauskaa iltaohjelmaa.
Osallistujalla tulee olla perusratsastustaito halliten hevosen kaikissa askellajeissa.
Huom! Oman seurakunnan edellyttämät tilaisuudet ja käynnit tulee suorittaa talven aikana, olethan siis yhteydessä omaan seurakuntaasi.
Rippileiri järjestetään yhteistyössä Uudenkaupungin seurakunnan kanssa. Leiri päättyy lauantaina korfirmaatioon (paikka vahvistetaan myöhemmin).
Ratsastusrippileirille otetaan enintään 18 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä, varaa siis paikkasi nopeasti! Leirin toteutumiseen tarvitaan väh. 12 osallistujaa. Ennakkotapaamispäiviä/osa rippikoulutunneista (mahdollista toteuttaa teamsissa) pidetään talven ja kevään aikana, lisäinfoa lähempänä!
Leirin hinta: 970 euroa laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 300 e varausmaksu, jota ei peruutuksen sattuessa palauteta.
Leirin hintaan sisältyy:
opetus rippikoulussa sekä ratsastustunneilla
vakuutus
majoitus leiritilassa/yöpymismökissä
ruokailut: aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala
rippikoulun oppimateriaali
Tiedustelut ja ilmoittautumiset: 044-5859234/Laura Heino ja wasaborgin.talli@luukku.com