Leirit

WASABORGIN TALLIN KESÄLEIRIT 2021

Huom! Enää kouluvalmennusleirillä 1 paikka! Muut leirit täynnä, mutta voit ilmoittautua jonotuspaikalle peruutusten varalta.

1. 7.-11.6.2021 Yleisleiri 1 (5 pv) TÄYNNÄ!

2. 14.-17.6.2021 Päiväleiri alkeis/pikkujunnut 1 (4 pv) TÄYNNÄ!

3. 21.-24.6.2021 Päiväleiri alkeis/pikkujunnut 2 (4 pv) TÄYNNÄ!

4. 28.6.-2.7.2021 Yleisleiri 2 (5 pv) TÄYNNÄ!

5. 5.-8.7.2021 Päiväleiri kouluvalmennus/sennut (4 pv)  1 paikka vapaana

6. 12.-15.7.2021 Päiväleiri junnut (4 pv) TÄYNNÄ!

7. 26.-30.7.2021 Esteleiri (5 pv) TÄYNNÄ!

8. 2.-8.8.2021    Ratsastusrippileiri (MAINOS ALEMPANA!)

Ø Päiväleirit pidetään ma-to klo 10-16. Yöleireillä (leirit 1., 4. ja 7.) yövytään tallin päädyssä olevassa leiritilassa. Leirin hintaan sisältyy päiväleirillä lounas ja yöleireillä aamu- ja iltapala sekä kaksi lämmintä ateriaa.
– Päiväleiri 230 e WaHun jäsenet, 245 e muut (sis. varausmaksu 80 e)
– Yleisleiri ja esteleirit 400 e WaHun jäsenet, 420 e muut (sis. varausmaksu 120 e)
– Yöleireillä 20 e sisaralennus, jos samasta perheestä 2 tai useampi leiriläinen.
Ø Ratsastuksen lisäksi leireillä kärrytellään, vikelletään, tutustutaan poniagilityyn, jousiammuntaan ym. Sään salliessa yöleireillä käydään uittamassa hevosia. Esteleirit enemmän valmennustyyppisiä ja räätälöidään toiveiden mukaan. Leiriläiset on tapaturmavakuutettu.

– 6. päiväleiri on tarkoitettu itsenäisesti ratsastaville junioreille, jotka hallitsevat perustasolla hevosen kaikissa askellajeissa. Leirillä harjoitellaan tasapuolisesti koulu- ja esteratsastusta.
Ø 2. ja 3. päiväleirille voi osallistua vaikka ei olisi aiemmin ratsastanut, kaikille varataan tarvittaessa oma avustaja. Ratsastajat jaetaan ryhmiin tason mukaan, ilman taluttajaa ratsastavat ovat omassa ryhmässä. Päiväleiri alkeis/pikkujunnut on tarkoitettu yli 4-vuotiaille (alakouluikäisiin saakka).

– 5. päiväleiri kouluvalmennus/sennut on tarkoitettu isommille junnuille ja sennuille, jotka haluavat tehokkaaseen koulutreeniin.
Ø Yleisleirillä ratsastajan tulee hallita kaikki askellajit, treenataan monipuolisesti ratsastuksen eri lajeja ja ratsastajat ovat tasoryhmissä.
Ø Esteleirillä ratsastajan tulee hallita hevonen kaikissa askellajeissa (taso he C-B) ja olla aiempaa kokemusta esteiltä. Nämä leirit ovat ensisijaisesti yli 12-vuotiaille ja jos paikkoja jää, voi nuorempiakin tulla. Esteleireillä päästään treenaamaan myös maastoesteradallamme.
Ø Hauskaa iltaohjelmaa sekä uimareissut!

Ø Kaikilla leireillä ohjelmassa on myös maastoratsastusta ja leirikisat ruusukkeineen. Opetuksesta vastaavat pääsääntöisesti ratsastuksenohjaajat Laura Heino ja Emmi Lehtonen.

Ilmoittautuessa kerro ratsastajan paino ja pituus, jotta tiedämme varata käyttöön sopivan kokoisia poneja ja hevosia.

Ø Oma hoitoponi/heppa leirin ajaksi, myös omalla hepalla voi osallistua (hinta on tällöin sama).
Ø Leireillä on mahdollisuus suorittaa SRL:n ratsastus- ja hoitomerkkejä.

Ø Leiripaikka sijaitsee osoitteessa Lokalahdentie 200, 23500 Uusikaupunki

Ø Ilmoittautumiset p. 044-5859234/Laura Heino tai wasaborgin.talli@luukku.com. Leireille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 12 ensimmäistä. Ilmoittauduttuasi saat laskun varausmaksusta, jolla vahvistetaan varaus. Peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta.

Ratsastusrippileiri Wasaborgin tallilla Uudessakaupungissa!

 Tervetuloa ikimuistoiselle ratsastusriparille Wasaborgin tallille 2.-8.8.2021!

Ratsastusriparilla ratsastetaan päivittäin ammattitaitoisessa opetuksessa laadukkailla hevosilla osallistujien toiveiden mukaan koulua ja esteitä, käydään maastossa ja sään salliessa myös uittamassa hevosia. Leirikisa ruusukkeineen pidetään lauantaina. Ratsastustunnit aamuisin ryhmissä, lounaan ja päivällisen välissä rippikoulutunnit, illalla vielä heppaillaan esim. vikellyksen, kärryttelyn, poniagilityn ym. merkeissä ja hoidetaan hoitohevosia. Leirille saa osallistua myös omalla hevosella, jolloin hinta on sama.

Wasaborgin talli on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma jäsentalli. Ratsastustunneista ja hevosaiheisesta ohjelmasta vastaavat ratsastuksenohjaajat Laura Heino ja Emmi Lehtonen, rippikoulutunneista pappi Menni Heikkinen, jolla myös ratsastustaustaa sekä kesäteologi Saara Seppälä. Isoset järjestävät mm. ryhmätöitä ja hauskaa iltaohjelmaa.

Osallistujalla tulee olla perusratsastustaito halliten hevosen kaikissa askellajeissa.

Huom! Oman seurakunnan edellyttämät tilaisuudet ja käynnit tulee suorittaa talven aikana, olethan siis yhteydessä omaan seurakuntaasi.

Rippileiri järjestetään yhteistyössä Uudenkaupungin seurakunnan kanssa. Leiri päättyy sunnuntaina iltapäivällä konfirmaatioon Uudenkaupungin vanhassa kirkossa.

Ratsastusrippileirille otetaan enintään 18 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä, varaa siis paikkasi nopeasti! Ennakkotapaamispäivä pidetään su 24.1, lisäinfoa lähempänä!

Leirin hinta: 750 euroa laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 250 e varausmaksu, jota ei peruutuksen sattuessa palauteta.

Leirin hintaan sisältyy:

  • opetus rippikoulussa sekä ratsastustunneilla
  • vakuutus
  • majoitus leiritilassa/yöpymismökissä
  • ruokailut: aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala
  • rippikoulun oppimateriaali

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: 044-5859234/Laura Heino ja wasaborgin.talli@luukku.com