Leirit

WASABORGIN TALLIN KESÄLEIRIT 2021

Loput ratsastusleirit julkistetaan vuodenvaihteessa! Alla ratsastusrippileirin mainos.

Ratsastusrippileiri Wasaborgin tallilla Uudessakaupungissa!

 Tervetuloa ikimuistoiselle ratsastusriparille Wasaborgin tallille 2.-8.8.2021!

Ratsastusriparilla ratsastetaan päivittäin ammattitaitoisessa opetuksessa laadukkailla hevosilla osallistujien toiveiden mukaan koulua ja esteitä, käydään maastossa ja sään salliessa myös uittamassa hevosia. Leirikisa ruusukkeineen pidetään lauantaina. Ratsastustunnit aamuisin ryhmissä, lounaan ja päivällisen välissä rippikoulutunnit, illalla vielä heppaillaan esim. vikellyksen, kärryttelyn, poniagilityn ym. merkeissä ja hoidetaan hoitohevosia. Leirille saa osallistua myös omalla hevosella, jolloin hinta on sama.

Wasaborgin talli on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma jäsentalli. Ratsastustunneista ja hevosaiheisesta ohjelmasta vastaavat ratsastuksenohjaajat Laura Heino ja Emmi Lehtonen, rippikoulutunneista pappi Menni Heikkinen, jolla myös ratsastustaustaa sekä kesäteologi Saara Seppälä. Isoset järjestävät mm. ryhmätöitä ja hauskaa iltaohjelmaa.

Osallistujalla tulee olla perusratsastustaito halliten hevosen kaikissa askellajeissa.

Huom! Oman seurakunnan edellyttämät tilaisuudet ja käynnit tulee suorittaa talven aikana, olethan siis yhteydessä omaan seurakuntaasi.

Rippileiri järjestetään yhteistyössä Uudenkaupungin seurakunnan kanssa. Leiri päättyy sunnuntaina iltapäivällä konfirmaatioon Uudenkaupungin vanhassa kirkossa.

Ratsastusrippileirille otetaan enintään 18 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä, varaa siis paikkasi nopeasti! Ennakkotapaamispäivä pidetään su 24.1, lisäinfoa lähempänä!

Leirin hinta: 750 euroa laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 250 e varausmaksu, jota ei peruutuksen sattuessa palauteta.

Leirin hintaan sisältyy:

  • opetus rippikoulussa sekä ratsastustunneilla
  • vakuutus
  • majoitus leiritilassa/yöpymismökissä
  • ruokailut: aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala
  • rippikoulun oppimateriaali

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: 044-5859234/Laura Heino ja wasaborgin.talli@luukku.com