Muut palvelut / Maneesi

Me
nu

vuokralle

Maneesi käyttöön

Vuokraamme v. 2018 valmistunutta maneesiamme Wasaborgin Hevosurheilijoiden jäsenille, eri yhdistysten ja yhteisöjen järjestämiin tapahtumiin ja koiratreeneihin. Maneesi on puurakenteinen, siinä on katsomo pitkällä sivulla, peilit ja estekalusto. Maneesi on hiekka/kuitupohjainen ja kooltaan 23 x 66 m.

Ratsastusaikojen varauskalenteri löytyy toistaiseksi tallin Google-kalenterista osoitteessa https://calendar.app.google/QJxXy6a4HZb6dVSc9

Maksut tallin tilille FI03 4350 0010 1074 13 viitenumerolla 11138 ja kuitista kuva whatsappilla 044-5859234. Kymppikortin ostaneet liittävät aina mukaan viestiin kuinka mones kerta kortilta käytetään.
 
Maneesivaraukset tarkoitettu yksityishevosten omistajille, jotka ovat WaHun jäseniä (myös tallilla asuvien hevosten omistajat voivat halutessa varata ajan etukäteen). Selvittelemme vielä miten pystytään ottamaan samaan kellonaikaan useampi varaus kun tällä hetkellä antaa vain yhden varata. Tässä tapauksessa laita Lauralle viestiä ja kysele pääsisitkö sellaiseen aikaan, joka näyttää jo toiselle varatulta. Max 7 ratsukkoa yhtä aikaa. Ilmoittelemme kun saadaan myös maneesivaraukset siirrettyä Ratsukkoon.
 

Tutustu huolella alla oleviin maneesin käyttösääntöihin.

Wasaborgin Talli Oy
Wasaborgin Talli Oy

Hinnasto

Kysy tarjousta tilaisuuksiin ym.

Näkyvyyttä yrityksille

Seinämainos ratsastushalliin

Mainoshinnasto

Mainos esillä vuoden.

Wasaborgin Talli Oy
Wasaborgin Talli Oy

Kysy tarjous isommista mainoksista

Voit käyttää joko olemassa olevaa mainoskylttiäsi tai tilata sen kauttamme hintaan 60 e/m2 (sis. alv 24 %), sisältäen kennolevyn ja tarratulosteen.
(esim. 1000 x 2000 mm mainoskyltti 120 e, sis. alv 24 %)

Tiedustelut ja mainosmyynti

044-5859234/ Laura Heino, 050-4121313/ Juho Heino
laura.heino@wasaborgintalli.fi

WASABORGIN TALLIN MANEESIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT

 1. Maneesin vuorot varataan toistaiseksi tallin Google-kalenterissa osoitteessa https://calendar.app.google/QJxXy6a4HZb6dVSc9 . Maneesin kymppikortit ja kausikortit ovat ratsastajakohtaisia ja niitä myydään vain Wasaborgin Hevosurheilijoiden jäsenille. Maneesin seinälle tulee lista henkilöistä, joilla kortti on. Jos et pääsekään, muista perua varaus.
 2. Ratsastustuntien aikaan tallissa asuvat yksityiset voivat halutessaan ratsastaa maneesin toisessa päässä (estetuntien aikana maneesin päätyyn ei voi tulla ratsastamaan.)
 3. Esteitä voi mennä maneesikalenterissa ilmoitettuina estepäivinä, muulloin hypätessä varaa aika ja tiedustele onko hyppääminen mahdollista. Pyritään että esteitä mentäisiin ensisijaisesti ilmoitettuina estepäivinä. Esteet tulee korjata pois omille paikoilleen välittömästi käytön jälkeen. (ei siis viedä ensin hevosta talliin)
 4. Maneesia varatessa noudata varaamaasi aikaa. Tallissa asuvat yksityiset voivat ratsastaa maneesissa ilman varausta tarkistettuaan ensin varauskalenterin, että siellä on tilaa (pyritään että ei mennä samaan aikaan ulkopuolisten varauksen tehneiden kanssa, ellei ole pakko). Mikäli kalenterissa lukee, että koko halli on varattu yksittäiselle ratsukolle tai porukalle tai esim. jollekin tapahtumalle, halliin ei saa mennä samanaikaisesti.
 5. Ulkopuolisille WaHu:n jäsenille mahdollisia varattavia aikoja maneesissa ovat mm. arkisin klo 8-16 sekä illalla klo 20-22, lauantaisin klo 8-13 ja 14-22 sekä sunnuntaisin klo 8-15 ja 20-22. Muutoksista ilmoitetaan tallin suljetussa fb-ryhmässä.
 6. Kakat korjataan välittömästi niille osoitettuihin lantasaaveihin. Lantasaavit tyhjennetään päivittäin tallin lantalaan. Vältä laittamassa saaviin turhaan maneesihiekkaa/kuitua. Ratsastustunnin aikana ope tai tunnin aikana kakan keräyksestä vastaava henkilö korjaa kasat välittömästi niiden ilmestyttyä! Tästä huolehtiminen on erityisen tärkeää ja jos joku jättää sääntöä noudattamatta, hänen käyttöoikeutensa maneesiin poistetaan. Myös maneesin pihalta tulee korjata jätökset pois.
 7. Maneesiin saapuessa ennen oven avaamista (myös katsojat) viheltele ja huhuile, jotta mahdollisesti maneesissa olevat hevoset eivät oven kohdalla ollessaan säikähdä sinua.
 8. Noudata muiden kanssa ratsastaessa yleisiä ratsastus- ja väistämissääntöjä. Ohita oikealta (vasemmat kyljet vastakkain.) Ratsastaessa tulee käyttää kypärää.
 9. Älä huuda tai kiroile, muista hyvät hevosmiestavat. Paikalla on usein lapsia, annetaan heille hyvää esimerkkiä.
 10. Tupakointi maneesissa, parkkipaikalla ja tallin alueella on kielletty. Tupakointipaikka löytyy junaradan toiselta puolelta.
 11. Viimeisenä hallista lähtevä sammuttaa kaikki valot.
 12. Vie roskat mukanasi, katsomoon/maneesin laidoille ei jätetä roskia, tyhjiä pulloja yms.
 13. Irtojuoksutus ja -hypytys maneesissa kielletty (lukuunottamatta mahdollisia yhteisiä irtohypytyspäiviä).
 14. Liinassa juoksutukseen kysyttävä lupa muilta maneesissa olijoilta. Mieluiten juoksutus liinassa tapahtuu silloin kun maneesissa ei ole muita.
 15. Älä anna hevosen piehtaroida maneesissa.
 16. Älä anna hevosen pureskella maneesin laitoja ym.puuosia eikä nuuskia peilejä. Käyttäjät ovat vahingonkorvausvelvollisia aiheuttamistaan aineellisista vahingoista.
 17. Pyri satuloimaan/loimittamaan maneesin pihassa.
 18. Ratsastuskoulun ulkopuolisten tuntien pito maneesissa kielletty. Valmennuspäivät ulkopuolisten valmentajien kanssa sovitaan erikseen ja käyttöön varataan koko halli.
 19. Koirat pidetään katsomossa kytkettyinä ratsastuksen aikaan.
 20. Mahdollisista väärinkäytöksistä ja sääntörikkomuksista ilmoitetaan Lauralle p. 044-5859234