Leirit / Rippileiri

Me
nu

Leirit / Rippileiri

Rippileiri

Ratsastusrippileiri Wasaborgin tallilla Uudessakaupungissa

Odotettu, toivottu ja kovasti kyselty Ratsastusrippileiri Wasaborgin tallilla Uudessakaupungissa!

Tervetuloa ikimuistoiselle ratsastusriparille Wasaborgin tallille 11.-17.6.2023

Ratsastusriparilla ratsastetaan päivittäin ammattitaitoisessa opetuksessa laadukkailla hevosilla osallistujien toiveiden mukaan koulua ja esteitä, käydään maastossa ja sään salliessa myös uittamassa hevosia. Luvassa myös leirikisa ruusukkeineen. Ratsastustunnit aamuisin ryhmissä, lounaan ja päivällisen välissä rippikoulutunnit, illalla vielä heppaillaan esim. vikellyksen, kärryttelyn, poniagilityn ym. merkeissä ja hoidetaan hoitohevosia. Leirille saa osallistua myös omalla hevosella, jolloin hinta on sama.

Wasaborgin Talli | Henkilökunta Emma
Wasaborgin Talli Oy

Turvallisesti mukana

Wasaborgin talli on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma jäsentalli. Ratsastustunneista ja hevosaiheisesta ohjelmasta vastaavat ratsastuksenohjaajat Laura Heino, Sanna Eeva, Emmi Lehtonen ja Katja Rantala, rippikoulutunneista pappi Laura Suokas ja nuoriso-ohjaaja Sanna Räsänen. Isoset järjestävät hauskaa iltaohjelmaa.

Osallistujalla tulee olla perusratsastustaito halliten hevosen kaikissa askellajeissa. Huomioithan että ratsastusrippileiri on ohjelmaltaan tavallista rippileiriä tiiviimpi ja osallistujan motivaatio myös rippikoulutunteja kohtaan on tärkeää. Leiri ei sovellu nuorille, joilla on psyykkisiä haasteita.

Yhteistyössä seurakunnan kanssa

Huom! Oman seurakunnan edellyttämät tilaisuudet/jumalanpalveluskäynnit tulee suorittaa talven aikana, olethan siis yhteydessä omaan seurakuntaasi. Varsinaiset oppitunnit sisältyvät kokonaisuudessaan leiriin, joten niitä ei tarvitse kotiseurakunnassa käydä.

Leiri päättyy lauantaina korfirmaatioon Uudenkaupungin vanhassa kirkossa (aika vahvistetaan myöhemmin).

Ratsastusrippileirille otetaan enintään 18 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä, varaa siis paikkasi nopeasti! Leirin toteutumiseen tarvitaan väh. 12 osallistujaa. Ennakkotapaamispäivät/osa rippikoulutunneista pidetään talven ja kevään aikana teamsissa, lisäinfoa lähempänä!

Wasaborgin Talli Oy
Wasaborgin Talli Oy

Hinta

Leirin hinta: 1020 euroa laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 340 e varausmaksu, jota ei peruutuksen sattuessa palauteta.

Hintaan sisältyy:

  • Opetus rippikoulussa sekä ratsastustunneilla
  • Vakuutus
  • Majoitus leiritilassa/yöpymismökissä
  • Ruokailut: aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala
  • Rippikoulun oppimateriaali

Tiedustelut: 044-5859234 / Laura Heino ja laura.heino@wasaborgintalli.fi

Ilmoittautuminen whatsappilla/tekstiviestillä tai sähköpostilla! Kirjoita ilmoittautumiseen nämä tiedot: Osallistujan nimi, kotiosoite, henkilötunnus ja ratsastustausta (paino ja pituus, että varataan leirille käyttöön sopivankokoisia hevosia), nuoren sekä huoltajan puhelinnumero ja sähköposti.