Leirit / Rippileiri

Me
nu

Leirit / Rippileiri

Rippileiri

Ratsastusrippileiri Wasaborgin tallilla Uudessakaupungissa

Ensi kesän leiri on jo täynnä, v. 2023 leirille ilmoittautuminen alkaa syyskuussa.

Ratsastusriparilla ratsastetaan päivittäin ammattitaitoisessa opetuksessa laadukkailla hevosilla osallistujien toiveiden mukaan koulua ja esteitä, käydään maastossa ja sään salliessa myös uittamassa hevosia. Leirikisa ruusukkeineen pidetään perjantaina. Ratsastustunnit aamuisin ryhmissä, lounaan ja päivällisen välissä rippikoulutunnit, illalla vielä heppaillaan esim. vikellyksen, kärryttelyn, poniagilityn ym. merkeissä ja hoidetaan hoitohevosia. Leirille saa osallistua myös omalla hevosella, jolloin hinta on sama.

Wasaborgin Talli | Henkilökunta Emma
Wasaborgin Talli Oy

Turvallisesti mukana

Wasaborgin talli on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma jäsentalli. Ratsastustunneista ja hevosaiheisesta ohjelmasta vastaavat ratsastuksenohjaajat Laura Heino, Emmi Lehtonen ja Sanna Eeva, rippikoulutunneista pappi Menni Heikkinen, jolla myös ratsastustaustaa sekä kesäteologi Saara Seppälä. Isoset järjestävät hauskaa iltaohjelmaa.
Osallistujalla tulee olla perusratsastustaito halliten hevosen kaikissa askellajeissa.

Yhteistyössä seurakunnan kanssa

Huom! Oman seurakunnan edellyttämät tilaisuudet ja käynnit tulee suorittaa talven aikana, olethan siis yhteydessä omaan seurakuntaasi.
Rippileiri järjestetään yhteistyössä Uudenkaupungin seurakunnan kanssa. Leiri päättyy lauantaina korfirmaatioon (paikka vahvistetaan myöhemmin).

Ratsastusrippileirille otetaan enintään 18 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä, varaa siis paikkasi nopeasti! Leirin toteutumiseen tarvitaan väh. 12 osallistujaa. Ennakkotapaamispäiviä/osa rippikoulutunneista (mahdollista toteuttaa teamsissa) pidetään talven ja kevään aikana, lisäinfoa lähempänä!

Wasaborgin Talli Oy
Wasaborgin Talli Oy

Hinta

Leirin hinta on 970 euroa. Summa laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 300 e varausmaksu, jota ei peruutuksen sattuessa palauteta. 

Hintaan sisältyy:

  • Opetus rippikoulussa sekä ratsastustunneilla
  • Vakuutus
  • Majoitus leiritilassa/yöpymismökissä
  • Ruokailut: aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala
  • Rippikoulun oppimateriaali