Leirit / Tietoa leireistä

Me
nu

Leirit / Tietoa leireistä

Tietoa

Päiväleirit

Päiväleiri 330 e WaHun jäsenet, 345 e muut (sis. varausmaksu 100 e).

Päiväleirit pidetään klo 10-16.

Päiväleiri pikkujunnut/juniorit on tarkoitettu itsenäisesti ratsastaville pikkujunnuille ja junioreille, jotka hallitsevat perustasolla hevosen kaikissa askellajeissa. Leirillä harjoitellaan tasapuolisesti koulu- ja esteratsastusta.

Päiväleirille alkeis/pikkujunnut voi osallistua, vaikka ei olisi aiemmin ratsastanut, kaikille varataan tarvittaessa oma avustaja. Ratsastajat jaetaan ryhmiin tason mukaan, ilman taluttajaa ratsastavat ovat omassa ryhmässä. Päiväleiri alkeis/pikkujunnut on tarkoitettu yli 4-vuotiaille (alakouluikäisiin saakka).

Wasaborgin Talli Oy
Wasaborgin Talli Oy

Monipuolista hevosten hoitoa

Hevosenhoito/hevosavusteisen toiminnan leirillä hoidellaan hevosia monipuolisesti, kärrytellään, tutustutaan poniagilityyn, harjaillaan, rapsutellaan, ruokitaan, käydään maastossa taluttelemassa heppoja ym.

Vuorovaikutus hevosen kanssa vahvistaa itsetuntoa, keskittymiskykyä ja tunnetaitoja. Aikaisempaa hevoskokemusta ei tarvita. Leiri soveltuu kaikille lapsille ja nuorille, jotka ovat kiinnostuneita hevosista ja niiden kanssa toimimisesta, myös erityisen tuen tarpeessa oleville.

Yleisleiri

Yleisleiri 640 e WaHun jäsenet, 660 e muut (sis. varausmaksu 120 e). Loppulaskun voi halutessaan maksaa kahdessa erässä.

Yleisleirillä ratsastajan tulee hallita kaikki askellajit, treenataan monipuolisesti ratsastuksen eri lajeja ja ratsastajat ovat tasoryhmissä.

Kaikilla ratsastusleireillä ohjelmassa on myös maastoratsastusta ja leirikisat ruusukkeineen.

Wasaborgin Talli Oy
Wasaborgin Talli Oy

Esteleiri

Esteleirit 640 e WaHun jäsenet, 660 e muut (sis. varausmaksu 120 e). Loppulaskun voi halutessaan maksaa kahdessa erässä.

Esteleirillä ratsastajan tulee hallita hevonen kaikissa askellajeissa (taso he C-B) ja olla aiempaa kokemusta esteiltä.

Nämä leirit ovat ensisijaisesti yli 12-vuotiaille ja jos paikkoja jää, voi nuorempiakin tulla. Esteleireillä päästään treenaamaan myös maastoesteradallamme.