Ratsastustunnit / Varaa ratsastustunti

Me
nu

Ratsastustunnit / Varaa ratsastustunti

Varausohjeita

Kuinka varaan ratsastustunnin

Varauskalenterimme löydät osoitteesta www.ratsukko.fi .

Varauksia voi tehdä joko selaimen kautta tuossa osoitteessa tai MyRatsukko-sovelluksessa.

Ohjeet tunnuksen luomiseen: https://www.ratsukko.com/luo-tunnus ja usein kysyttyihin kysymyksiin vastauksia https://www.ratsukko.com/ukk

Ensisijaisesti maksamiseen käytetään Ratsukkoa, jossa vaihtoehtoina kaikki suomalaiset verkkopankit, yleisimmät luottokortit, lasku ja erämaksu. Tarvittaessa myös maksu käteisellä tunnin yhteydessä (varaus suoraan Lauran kautta).

Meillä käyvät Smartum-setelit, Smartumin verkkomaksu, Edenred, Epassi, Eazybreak ja Tyky-kuntosetelit. Näillä varatessa tee maksusuoritus liikuntaedun tarjoajan sivulla, laita kuitista kuva whatsappilla 044-5859234/Laura ja ilmoita mille tunnille haluat varauksen tehtäväksi. Jos maksu ei mene tasan, loppusumman voi suorittaa tallin tilille FI03 4350 0010 1074 13 viitenumerolla 11112 (ei viestiä).

Wasaborgin Talli Oy

Varausohjeita

Käteisellä tai liikuntaseteleillä tms. maksettaessa varaus suoraan Lauran kautta. Voit laittaa Smartumin, Epassin, Edenredin tai Eazybreakin verkkomaksun kuitista kuvan whatsapilla ja ilmoittaa mille tunnille haluat varauksen tehtävän.

Kysy myös lahjakortteja! Meiltä saa sovittaessa perinteiset ratsastuslahjakortit tai sähköpostitse tulostettavan version.
Ratsastustunteja on saatavilla kaikkina viikonpäivinä iltapäivällä/illalla, aamutunnit sopimuksen mukaan.

Peruutukset

Ratsastustuntien peruutukset tehdään viimeistään 24 h ennen tunnin alkua. Peruutukset tehdään Ratsukossa. Peruuttamattomista tai myöhässä perutuista ratsastustunneista veloitamme täyden hinnan. Sairastapauksessa lääkärintodistuksella tuntia ei veloiteta, vaikka se peruttaisiin samana päivänä. Käyttämättä jäänyttä lunastettua ratsastuskorttia ei makseta takaisin, mikäli lopettaa harrastuksen.

Huom! Hevosjako tunneille on nähtävissä Ratsukossa 3 h ennen tuntisi alkua. Saat tiedon mikäli hevonen on edellisellä tunnilla tai jatkaa suoraan seuraavalle. Tulethan kuitenkin ajoissa paikalle, koska välillä saattaa tulla viime hetken muutoksia. Vältäthän turhien viestien lähettämistä ja merkkaa hevostoiveet varauksen lisätietoihin, toiveheppa jaetaan sinulle mahdollisuuksien mukaan.

Wasaborgin Talli Oy
Wasaborgin Talli Oy | smartum
Wasaborgin Talli Oy | Tyky
Wasaborgin Talli Oy | Edenred
Wasaborgin Talli Oy | epassi
Wasaborgin Talli Oy | Eazybreak