Ratsastustunnit / Varaa ratsastustunti

Me
nu

Ratsastustunnit / Varaa ratsastustunti

Varausohjeita

Kuinka varaan ratsastustunnin

Varauskalenterimme löydät osoitteesta www.hopoti.com

Ensisijaisesti maksamiseen käytetään Hopoti-palvelua, jossa vaihtoehtoina kaikki suomalaiset verkkopankit, yleisimmät luottokortit, lasku ja erämaksu. Tarvittaessa myös maksu käteisellä tunnin yhteydessä.

Meillä käyvät Smartum-setelit, Smartumin verkkomaksu, Edenred, Epassi, Eazybreak ja Tyky-kuntosetelit.

Wasaborgin Talli Oy | hopoti.com
Wasaborgin Talli Oy

Varausohjeita

Käteisellä tai liikuntaseteleillä tms. maksettaessa varaus suoraan Lauran kautta. Voit laittaa Smartumin, Epassin, Edenredin tai Eazybreakin verkkomaksun kuitista kuvan whatsapilla ja ilmoittaa mille tunnille haluat varauksen tehtävän.

Kysy myös lahjakortteja! Meiltä saa sovittaessa perinteiset ratsastuslahjakortit tai sähköpostitse tulostettavan version.
Ratsastustunteja on saatavilla kaikkina viikonpäivinä iltapäivällä/illalla, aamutunnit sopimuksen mukaan.

Peruutukset

Ratsastustuntien peruutukset tehdään viimeistään 24 h ennen tunnin alkua. Peruutukset tehdään Hopotissa. Peruuttamattomista tai myöhässä perutuista ratsastustunneista veloitamme täyden hinnan. Sairastapauksessa lääkärintodistuksella tuntia ei veloiteta, vaikka se peruttaisiin samana päivänä. Käyttämättä jäänyttä lunastettua ratsastuskorttia ei makseta takaisin, mikäli lopettaa harrastuksen.

Huom! Hevosjako tunneille tehdään aina samana aamuna/päivällä kuin tunnit ovat, Hopotissa edellisenä päivänä näkyvät hevoset eivät siis ole lopullisen listan mukaiset koska ilmoittautumisia usein tulee vielä samana päivänä. Vältäthän turhien viestien lähettämistä ja merkkaa sydämet hopotissa toiveheppoihisi, jolloin saat ne tunnille mahdollisuuksien mukaan

Wasaborgin Talli Oy
Wasaborgin Talli Oy | smartum
Wasaborgin Talli Oy | Tyky
Wasaborgin Talli Oy | Edenred
Wasaborgin Talli Oy | epassi
Wasaborgin Talli Oy | Eazybreak