Ratsastustunnit / Intensiiviryhmät

Me
nu

Ratsastustunnit / Intensiiviryhmät

Intensiiviryhmät

Intensiivivalmennusta

Ratsastuskoulumme tarjoaa intensiivivalmennusta koulu- ja esteratsastuksessa aktiivisille tavoitteelliseen valmennukseen sitoutuville ratsastajille. Opetus tapahtuu neljän ratsastajan pienryhmissä viikottaisella vakiotunnilla, johon hankitaan 12 kerran kausikortti. Ratsastajalle tehdään henkilökohtainen valmennussuunnitelma ja valitaan hevonen, jonka kanssa valmentaudutaan. Myös omalla hevosella voi osallistua.

Wasaborgin Talli Oy
Wasaborgin Talli Oy

Yhteiset tavoitteet

Ryhmän kanssa laaditaan yhdessä tavoitteet ja suunnitellaan valmennustuntien aiheet valmentajan avustuksella. Tavoitteiden ei välttämättä tarvitse olla kilpailuihin liittyviä, vaan ne voidaan asettaa myös lajitaitoihin tai esimerkiksi istunnan kehittämiseen liittyen.

Intensiiviryhmien ratsastajat ovat kuitenkin etusijalla Talent program-valmennusten ratsastajien kanssa kilpailuihin hevosia jaettaessa. Tällä hetkellä intensiivikouluryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 19. Intensiiviesteryhmä kokoontuu tiistaisin klo 17 sekä sunnuntaisin klo 15. Lisäryhmiä voidaan perustaa, jos kiinnostusta on.