Ratsastustunnit / Talent Program

Me
nu

Ratsastustunnit / Talent Program

Kehitys- ja laatuohjelma

Suomen Ratsastajainliiton Talent -ohjelma

Ratsastuskoulumme on mukana Suomen Ratsastajainliiton Talent-ohjelmassa yhtenä Talent-toimijana. Talent Program on valmennuksen kehitys- ja laatuohjelma kilpailemisesta kiinnostuneille nuorille ratsastajille. Meillä on Talent-ryhmiä vakituisesti 1-2 kertaa viikossa valmentautuville 10-18-vuotiaille ratsastajille, jotka ovat kiinnostuneet kilparatsastajan polusta. Tarjoamme laadukasta valmennusta kaikille tavoitteelliseen toimintaan sitoutuville. Lisänä kerran kuussa Wasaborgin Hevosurheilijoiden järjestämät oheisliikuntatreenit, jotka ovat ilmaisia talent-ryhmäläisille. Treeneissä kokeillaan monipuolisesti eri lajeja.

Wasaborgin Talli Oy
Wasaborgin Talli Oy

Monipuolista kehittymistä

Talent-valmennuksissa ratsastajalle luodaan laadukas arkiharjoittelu ja häntä opastetaan urheilulliseen elämäntapaan. Hyvien hevostaitojen opettamiseen panostetaan myös pitämällä kerran kuussa vaihtuvin aihein teoriatunteja. Talent-ohjelman osaamistavoitteet ovat linjassa SRL:n liittovalmennuksen tavoitteiden kanssa. Järjestämme valmennettaville kilpailuharjoituksia ja ohjelmassa mukana olevat ratsastajat ovat etusijalla intensiiviryhmäläisten kanssa kilpailuihin hevosia jaettaessa. Talent-valmennettavia voidaan lähettää myös valtakunnalliselle Talent-leirille.

Ratsastajien tasonmäärityksessä käytetään testiratoja, joista ratsastajille annetaan myös kirjallista palautetta. Talent program-valmentajina ratsastuskoulussamme toimivat SRL:n II-tason valmentajat Laura Heino ja Emmi Lehtonen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan!

Talent-ryhmämme:

  • Ma klo 18 edistyneet, joka kolmas kerta esteitä
  • Ke klo 16 edistyneet, joka kolmas kerta esteitä
  • To klo 18 kokeneet, kouluvalmennusryhmä
  • To klo 19 perustaso, joka kolmas kerta esteitä
Wasaborgin Talli Oy | Talent Program